Essee – Erika

Valitsin esseeni aiheeksi yleisösuhteen ja sen muutoksen. Yleisö ja yleisön osallistuminen kiinnostavat minua, joten esseeaiheen valinta oli alusta asti selvä. Mitä esimerkiksi kansalaisjournalismi ja yleisön osallistaminen journalismin tekemisen kannalta tarkoittavat?

Vaikka aihevalintani oli alusta asti selvä, niin koen oppineeni prosessin aikana lisää journalismin erilaisista tarkastelukulmista.

Erika_JOVA20essee

One comment

  1. On mielenkiintoista, kuinka paljon nykypäivänä käytetään varsinkin verkon kautta lukijoita journalismin apuna. Itse huomasin viime kesänä, että monet lukijat ovat todella valmiita osallistumaan jutun tekoon, vaikka itse en voisi kuvitella ottavani yhteyttä ja suostuvani haastateltavaksi mihinkään. Toisaalta ihmisillä on kova tarve nykyäänkin kuulua ja osallistua johonkin. Erityisen mielenkiinnolla odotan, missä vaiheessa bloggaajat ym alkavat korvata toimittajia toimituksissa, sillä heillä on vahva suhde yleisöönsä ja varsinkin nuoriin. Sonja

Leave a Reply